Oulun Yritystakomolla innovoitiin, elämänlaatua ja palveluasumista parantavia hyvinvoinnin apuvälineitä yhteistyössä Caritaksen, Luovin ja Oulun kaupungin kanssa. Kurssilaiset selvittivät hyvinvointialan kehittämistarpeita ja haasteita vierailemalla yhteistyökumppaneiden hoitoyksiköissä.

Havaintojen pohjalta  kehitetyt uudet ideat esitettiin perjantaina hyvinvointialan asiantuntijoille. Tuomaristo saatettiin todella haastavan paikan eteen, sillä kaikkia ideoita kiitettiin hyvin hoksatuista tarpeista, luovista ratkaisuista ja konkreettisista hyödyistä! Voittajaksi valittiin Anne Siltavirta, jota onniteltiin poissaolosta johtuen puhelimitse! (ks.kuva)

Oli todella mielenkiintoista tutustua mm. palveluasumisen ja kotihoidon haasteisiin ja miettiä uusia, arkea helpottavia ratkaisuja. Aihe on ajankohtainen ja esimerkiksi ikäihmisten kotona asumisen haasteet koskettavat monia nyt ja tulevaisuudessa”, kertoo kurssille osallistunut Timo Lappalainen.

Kaksi viikkoa kestäneelle kurssille osallistui parikymmentä oululaista osaajaa sekä alalla toimivia yrityksiä. Asiantuntijoita kurssilla oli mm. VTT:ltä ja Oulun Yliopistolta.

Kiitos kaikille osallistujille onnistuneesta sprintistä!

Ajankohtaista