Yritystakomo osallistuu tiistaina 28.6.2011  Oulun kaupunginteatterilla järjestettävään Into -tapahtumaan. INTO-tapahtuman tarkoituksena on tuoda esille Oulun seudulla olevaa vahvaa osaamista niin teknologian, kulttuurin kuin kestävän kehityksenkin saralta. Mukana on yli 40 näytteilleasettajaa: yrityksiä, yhdistyksiä, oppilaitoksia ja eri organisaatioiden yhteishankkeita.

Yritystakomolta tapahtumaan osallistuvat Tosibox, Sonolux ja Ipana -tapahtuma. Meidät löytää teatterin toisesta kerroksesta. Tule kuulemaan mitä uutta ja innostavaa kerrottavaa meillä on paikan päälle.

INTO-tapahtuma on osa Oulussa 28.-30.6. järjestettävää TIIM 2011-konferenssia. TIIM (Technology, Innovation, and Industrial Management) on kansainvälinen tiedetapahtuma, johon tulee osallistujia yli 20 maasta. Aikaisempina vuosina TIIM on järjestetty mm. Thaimaassa.

Lisätietoja tapahtumasta ja järjestästä löytyy muun muassa näiltä sivuilta:

www.facebook.com/INTOtapahtuma

www.oamk.fi/innomajakka

 

Ajankohtaista